...

Mobilnettet er fikset!

Telenors feil i mobilnettet er fikset, melder selskapet.

...

Styrer mot underskudd

SORTLAND: Sortland kommune styrer mot et underskudd på 6,6 millioner kroner i år. Og det etter at man har tatt resten av vedlikeholdsfondet til drifta.


...

Må betale 855.000 til

HADSEL: Den tidligere ansatte i Hadsel kommune som ble dømt for underslag i sommer, har inngått avtale med kommunen om å betale 855.000 kroner til.

...

– Vi kan drive barnevern selv

HADSEL: – Kostnadene i barnevernet har økt, uten at antall fristbrudd har gått nevneverdig ned. Da må vi spørre om vi er organisert slik at vi får best mulig barnevern for pengene.

...

Nominert til Brageprisen 2014

Brageprisen har, siden den første gang ble delt ut i 1992, etablert seg som en av Norges viktigste litterære priser. Mikkel Bugge fra Sortland er blant de nominerte.

...

Eidet får gangvei

BØ: Eidet får gangvei i 2015. – Dette var ei kjempegod nyhet, sier en meget glad Bø-ordfører Sture Pedersen.

...

Bekymret for kafédrifta

SORTLAND: Politikerne i Sortland er opptatt av å finne ei løsning for å hindre opphold i drifta av Kafé Pause i Kulturfabrikken.

...

Flytter elever og går ut av barnevernet

HADSEL: Rådmannen i Hadsel vil flytte elevene på mellomtrinnet fra Sandnes skole til Stokmarknes, gi alle eiendommer maks eiendomsskatt, og gå ut av Vesterålen barnevern.

...

Gangveimidler til Sortland

SORTLAND: Sortland kommune har fått tilsagn om til sammen 1,7 millioner kroner i trafikksikkerhetsmidler fra Nordland fylkeskommune.

...

Rekordlavt sykefravær

SORTLAND: Sykefraværet i Sortland kommune for tredje kvartal i år var på 5,9 prosent, noe som er historisk lavt.

...

Kommer til å kjempe for skolen

HADSEL: FAU-lederne på Sandnes og Strønstad er forberedt på at rådmannen foreslår å flytte elever i budsjettet som legges fram i dag. – Men vi skal kjempe for skolen vår, sier Tonje Ulriksen fra Strønstad.

...

Toften over grensa

HADSEL: Kulturfabrikk-sjef Tone Toften samarbeider gjerne med Hurtigrutens Hus på Stokmarknes. Denne uka krysset hun kommunegrensa og dukket opp hos nærmeste konkurrent, med utstrakt hand.


...

Ingen promille

SORTLAND:Det ble ingen reaksjoner i en promillekontroll på Sortland torsdag morgen.

MAGASINET OPPTUR

...

Randi gjennom nåløyet

SORTLAND:?Randi Nystad fra Bø stortrives i toppen av stillaset, der hun arbeider som tømrerlærling hos Sortland Entreprenør.

...

Ute i periferien

Det er ikke meldt om personskader, etter ei utforkjøring i Ryggedalen onsdag kveld.

...

– Vi blir oversett

SORTLAND: Berørte i området ved Grønnslettveien føler de ikke blir hørt når kommunen planlegger sammenknytning av Vesterveien og Bjørklundveien.

...

Intensiv-jobb for Kleiva

SORTLAND: Det foregår et intensivt arbeid fra både næringa, skolen og andre miljøer knyttet til landbruket for å berge landbruksutdanninga i Kleiva.

...

Vil ha hotelltomta

SORTLAND: Rådmann Rolf M. Lossius ønsker at Kulturfabrikken Eiendom as overtar hotelltomta.

Kansellerer B-rute fra Lødingen

LØDINGEN: B-ruten kloka 15:15 fra Lødingen onsdag er kansellert. Kanselleringen for B-ruta gjelder ut dagen på fergesambandet Lødingen-Bognes.


...

Sier ja til britisk Hurtigrute

NYHETER: Et britisk investeringsfond vil kjøpe hele Hurtigruten. Styret i selskapet sier ja. – Et nytt og spennende kapittel, mener konsernsjef Daniel Skjeldam. Dagens dominerende eiere Trygve Hegnar og Petter Stordalen blir minoritetseiere.

...

Vesterålskraft med høy score

NYHETER: For femte år på rad har Vesterålskraft Bredbånd AS de mest tilfredse bredbånds- og digital-TV-kundene.