Nyheter

30 år på Andenes: I dag var det jubileumsfeiring for Hvalsafari AS

30 år på Andenes: I dag var det jubileumsfeiring for Hvalsafari AS

ANDØY: Med totalt 357.000 mennesker som har vært ute på safari i løpet av disse årene, kan Geir Maan med trygghet si at det har vært og er en stor suksess.

Til tross for striregn, var det god temperatur både værmessig og for å feire at Hvalsafari nå har nådd 30 år.

Fra klokka 11 var det jubileumsparade med banneren ”Whalesafari 30 years” som sjefen sjøl holdt sammen med markedsføringssjef Daniele Zanoni. Bak dem bugnet det av barn og unge med familie som holdt oppe nydelige flagg hvor de hadde malt spekkhoggeren. Jubileumsparaden var i regi av Teaterklubb´81 på Dverberg.

Paraden gikk fra Folkets Hus og ned til Hvalsenteret, hvor det var servering av gratis vafler, kaffe, is, jubileumskake sponset av Andøy Reiseliv og mer til. Klokka 12 var det skattejakt for barna, hvor vinneren får en hvalsafaritur for hele familien.

I kveld fortsetter feiringen i andre etasje på Hvalsenteret, på Riggen, hvor det blir Hvalsafari Quiz ved Daniele Zanoni og levende musikk ved DJ Anders Nilssen.

Geir Maan, som er gründeren bak Hvalsafari siden det startet i 1989, mimret tilbake til begynnelsen og hele reisen de har vært gjennom til nå –i et intervju med Bladet Vesterålen. Det kan du lese mer om i onsdagens utgave av papiravisen.

Parade

30 år

Tre glade unge