annonse

Alle skolene i Hadsel blir stengt

Stokmarknes-skole
Stokmarknes skole: Alle skolene i Hadsel er innstilt fredag. (Foto: Tor Johannes Jensen)

Alle skolene i Hadsel blir innstilt fredag.

Tor Johannes Jensen

– Været og usikkerheten om bussene går, gjør at vi innstiller skoledagen på alle skolene, sier oppvekstsjefen i Hadsel, Torbjørn Lappegard.

Han viser til at det er meldt vestlig full storm med vindkast som kan komme opp i 30 til 40 meter i sekundet. Det er også meldt regn på allerede islagte veier.

Samtidig legger man opp til bemanning på SFO, slik at foreldre som kjører ungene sine til skolen, vil kunne få dem ivaretatt der.

– Vi regner med at foreldre og unger har behov for å få denne vurderinga i dag, framfor at vi skulle vente til fredag morgen, understreker oppvekstsjefen.

Det er sendt ut melding til alle foreldre på alle de fem skolene.

Barnehagene blir åpne som vanlig, men oppvekstsjefen understreker at det vil være opp til foreldrene om ungene skal komme eller ikke.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse