annonse

Åpning av tuftepark på Klevannet på Andenes

Svingte seg
Svingte seg: Her ser vi turner Dorthea Dahle Andreassen fra Andenes Turnforening. (Alle foto: Sunniva Bornøy )
Klipte snora
Klipte snora: Ordfører Jonni Solsvik kunne med glede åpne tufteparken (Foto: Sunniva Bornøy )
Initiativtaker:
Initiativtaker: Torgeir Wiik, som er svært takknemlig for all den støtten prosjektet har fått fra alle kanter. (Foto: Sunniva Bornøy )

I ettermiddag kunne initiativtaker Torgeir Wiik endelig nyte synet av ordfører Jonni Solsvik mens han klipte snora til den nye tufteparken –og til og med prøvde ut noen av apparatene.

  • Sunniva Bornøy

Fra ideen kom til Wiik og til realisering har det gått rekordkort tid. Han begynte å søke om midler i mars i år – og i dag står tufteparken ferdig med 12 treningsapparater med mykt fallunderlag under.

Rundt hundre mennesker møtte opp i ettermiddag klokka seks for å se hva tufteparken har å by på. Barna klatret og svingte seg i apparatene - og stemninga var på topp.   

Programmet bydde på innlegg ved Gunnar Michaelsen i Andenes Vel, innlegg ved folkehelsekoordinator Katja Larsen og til slutt et innlegg om prosessen av Torgeir Wiik. Etterpå klipte Solsvik snora og prøvde seg på enkle øvelser med instruksjon av personlig trener Sara Wangen. Andenes Turnforening hadde også turnere som viste fram flotte bevegelser i apparatene.

Les mer om åpninga i lørdagens utgave av Bladet Vesterålen

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse