...
Politimester i Midtre Hålogaland politidistrikt, Elisabeth Kaas. Foto: Mareno Leonhardsen

Politiet feilsendte e-post

Politimesteren beklager at det ved en feil ble sendt ut en e-post med sensitive personopplysninger til politiets pressekontakter mandag ettermiddag.

Svein-Henry Wedding E-post
Publisert 04.03.2013 kl 21:48 Oppdatert 04.03.2013 kl 21:52

Tips en venn på e-post:Midtre Hålogaland politidistrikt har ved en feiltakelse sendt ut en e-post inneholdende sensitive personopplysninger.

E-posten var tiltenkt interne mottakere i politidistriktet, men ved en feiltakelse ble den også sendt ut til politidistriktets mediakontakter.

– Midtre Hålogaland politidistrikt beklager det inntrufne på det sterkeste, og nødvendige tiltak for å forhindre lignende hendelser er iverksatt, skriver politimester Elisabeth Kaas i ei pressemelding.

På forsiden nå


...

– Troverdig trussel

LOKALSIDER: Politiets sikkerhetstjeneste (PST) melder at en terrorgruppe har reist fra Syria med Norge som mål. Beredskapen i Vesterålen er uendret.

...

Spennende sprint i Skipnes

Det var stor spenning og mye jubel i Skipnes da 200 meter sprint kajakk gikk av stabelen torsdag ettermiddag.

...

Hoppet i Skipnes

Morten Eilertsen fra Leknes tok sitt aller første kayak-jump i Skipnes. Det gikk over all forventning.

...

Storms styling-dag i Bø

BØ: Onsdag var Storm Pedersens dag i Bøhallen. Årets festivalprofil på Reginedagan er ekte bøfjerding. Vegard Storm Pedersen er oppvokst i Kvalvika på Gustad. Onsdag fikk stylisten stjernene til å glitre foran nesten 300.