...
Politimester i Midtre Hålogaland politidistrikt, Elisabeth Kaas. Foto: Mareno Leonhardsen

Politiet feilsendte e-post

Politimesteren beklager at det ved en feil ble sendt ut en e-post med sensitive personopplysninger til politiets pressekontakter mandag ettermiddag.

Svein-Henry Wedding E-post
Publisert 04.03.2013 kl 21:48 Oppdatert 04.03.2013 kl 21:52

Tips en venn på e-post:Midtre Hålogaland politidistrikt har ved en feiltakelse sendt ut en e-post inneholdende sensitive personopplysninger.

E-posten var tiltenkt interne mottakere i politidistriktet, men ved en feiltakelse ble den også sendt ut til politidistriktets mediakontakter.

– Midtre Hålogaland politidistrikt beklager det inntrufne på det sterkeste, og nødvendige tiltak for å forhindre lignende hendelser er iverksatt, skriver politimester Elisabeth Kaas i ei pressemelding.

På forsiden nå


...

Usikker på kostnadene

SORTLAND: Det ligger mange usikkerhetsmomenter i hva det vil koste dersom hotellet ikke realiseres. Uansett mener rådmannen konsekvensene blir større dersom kommunen går inn som medeier i Blåbyen hotell.

...

Andøy må spare og spare

ANDØY: Sparekniven må kvesses stadig i Andøy. Men politikerne liker nødig å rispe i helse/omsorg og Andenes skole.

...

Havnet i grøfta

Ingen er rapportert skadd etter utforkjøring ved Roksøy onsdag.

...

Snart svarte veier i Bø

MOTOR: – Asfaltleverandøren rigger seg til denne uka, med sikte på å starte legging av penetrert pukk på Auvåg mandag, sier Jørn Eriksen hos entreprenør Ottar Bergersen og sønner til Bladet Vesterålen.