annonse

Bil kjørte av veien i Kjerringvik: Uskadd, men politiet tar saken

Langt utenfor
Langt utenfor: Politiet og brannvesenet var på ulykkesstedet da Bladet Vesterålens journalist var der. (Foto: Hilde Jørgensen)
Kart
Kart: Kjerringvik ligger rett sør for Holmstad. (Foto: Google Maps)

SORTLAND: Den ene av de to i bilen blødde litt neseblod, men ble ikke verre skadd. Utforkjøringen kan imidlertid få følger for bilføreren.

Håvard Skogly Mækelæ

Oppdatert kl. 11: Politiet har opprettet sak mot bilføreren, for brudd på Vegtrafikkloven paragraf 3. Den lyder som følger:

«Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret.»

Politiet meldte på Twitter om en trafikkulykke på Fylkesveg 885 ved Kjerringvik, rett etter klokken 10 tirsdag formiddag. Der hadde en bil kjørt ut av veien.

Nødetatene dro til stedet, men ambulansepersonellet slapp å rykke ut. To personer satt i bilen, og begge var stort sett uskadd, ifølge operasjonsleder Tom-Ove Hammer ved Nordland politidistrikt.

Kart
Kart: Kjerringvik ligger rett sør for Holmstad. Foto: Google Maps

Han forteller at den ene i bilen først var betegnet som lettere skadd. Vedkommende slapp imidlertid fra det med litt neseblod.

Det er ikke meldt om at veien er sperret på noe vis, ifølge Hammer.

– Det kan bli litt sperring i forbindelse med berging, men det er ikke avklart når det skjer, forteller han.

Det er ikke mistanke om promille så langt, ifølge politiet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse