annonse

Buss mot bil i Skånland – en person omkommet

Politi
Politi: Illustrasjonsbilde. (Foto: Arkiv)

Politiet melder på Twitter at en buss har kollidert med en bil på E10 i Skånland. Dermed er E10 stengt. En person er bekreftet omkommet, og to er skadet.

Sverre Idar Lakså

Politiet skriver på Twitter at det har vært ei trafikkulykke på E10 ved Kvitbergan i Skånland kommune. Det skal være snakk om en kollisjon mellom bil og buss, og flere personer skal være skadet.

Som følge av dette er E10 stengt på stedet.

I ei pressemelding publisert litt før klokka 13, informerer politiet om at en person er bekreftet omkommet.

– Ulykka er ei møteulykke mellom personbil og buss i rute. En person er bekreftet omkommet. To personer er sendt til sykehus med ambulanse, en av dem med hodeskader. Den omkomne er føreren av personbilen. De skadde var passasjerer i bussen, som er en buss i ordinær rute, med cirka 25 passasjerer om bord, skriver politiet i ei pressemelding.

Skånland kommunes kriseteam er kalt ut for å bistå berørte. Ulykka skjedde på E10 ved Kvitbergan i Skånland kommune. Veien er stengt på stedet.

– Politiet etterforsker ulykka for å kartlegge hendelsesforløpet og fastslå årsaken. Ulykkesgruppa til Statens vegvesen er på vei til stedet, skriver politiet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse