annonse

Bygger støttemur på Maurnes

: Samtidig med gangveiutbygginga på Maurnes bygges det nytt universelt utformet busstopp. Det utløser videre behovet for utbedring av uteområdet ved Maurnes skole. (Foto: Hilde Jørgensen)

Formannskapet i Sortland vedtok å øke budsjettramma for uteområdet ved Maurnes skole, slik at en støttemur kan bygges før skolestart.

Sverre Idar Lakså

I forbindelse med utbygginga av gang- og sykkelvei på Maurnes bygges det også nytt busstopp ved Maurnes skole. I den forbindelse er det nødvendig å sette opp en støttemur ved uteområdet, slik at lekeapparatene ikke må flyttes. 

Formannskapet godkjente ved e-postbehandling å øke budsjettramma med 300.000 kroner, slik at det blir bygd en støttemur før skolestart.

Alle i formannskapet godkjente både å behandle per e-post og å innvilge 300.000 kroner ekstra til budsjettet.

Høyres representanter Marthe Hov Jacobsen og Roar Wessel Olsen godkjente, men la til at de vil ha tilført til protokollen at det ikke skal være kutyme å å gjøre det på denne måten.

– Vi er glade for at uteområdet ferdigstilles i tide, men vil gjerne ha protokollført at denne måten å gjøre det på er et unntak, slik at det ikke blir kutyme med budsjettreguleringer via e-post.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse