annonse

– Bygging av ny idrettshall må starte i 2020

Den delen av det nye styret som var til stede på årsmøtet
Den delen av det nye styret som var til stede på årsmøtet: Torill Monsen-Abelseth (f.v.), Ann Tove Halvorsen og Kjell Olsen. (Foto: Innsendt)

Inger Merete Elven

Torsdag 27. juni ble årsmøte avholdt i Sortland idrettsråd.

Det nye styret består av leder Ann Tove Halvorsen, nestleder Torill Monsen-Abelseth, styremedlemmene Kjell Olsen, Lise Halvorsen og Espen Bjørnsund Gundersen.

– Nå utfordrer styret de politiske partiene til å ta bygging av minst én ny idrettshall inn i sine program. Bygging må starte i løpet av 2020, skriver idrettsrådet i ei pressemelding.

Rådet forventer å involveres i avgjørelser som skal tas i Sortland kommune rundt nye idrettsanlegg.

– I årets handlingsplan er målet å delta i planlegging av sentrale idrettsanlegg via et anleggsutvalg. Dette utvalget skal jobbe målrettet mot nye anlegg i Sortland kommune. De som har interesse av å sitte i et slikt utvalg kan melde sin interesse til leder, heter det i pressemeldinga.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse