annonse

Dårlig vær forsinker posten

1456310890714.jpg
Fra førstkommende lørdag er det slutt med levering av post på lørdager. (Foto: Hilde Jørgensen)

Dårlig vær og føreforhold gjør at enkelte av Bladet Vesterålens abonnenter ikke får avisen til rett tid, og at enkelte kanskje ikke får post i det hele tatt fredag.

Sverre Idar Lakså

Det dårlige været har ført til at det har vært problemer med postframføring inn til Vesterålen. Postbudene har derfor stort sett bare lokalt innleverte aviser og bedriftspakker å levere. De har ikke mottatt brevpost og bedriftspakker Express, dette får Bladet Vesterålen opplyst fra Sven Åge Lund i Posten og Bring Kundeservice.

Han sier at det vil komme bedriftspakker, men noe mindre enn normalt grunnet forsinkelser.

– Det kan hende at noen ikke får post i det hele tatt fredag, fordi post som egentlig skulle vært levert før budene kjørte ut fredag morgen kom så seint at det ikke kan leveres før mandag, forklarer Lund.

Han forteller også at store lokale variasjoner i vær- og vindforhold fører til at enkelte områder ikke vil få levering idag, det gjelder postnumrene 8481 Bleik, 8450 Gjerstad og Eidsfjord på 8415 og 8416.

Posten informerer også at fortsatt dårlige værmeldinger gjør at budene som vanlig har fått beskjed om å sette sikkerheten først.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse