annonse

De får filmrolle

Får filmroller
Får filmroller: Jesper Matheo Hansen (13, t.v.) fra Bodø og Hilmar Godvik (9) fra Sortland. (Foto: Montasje Rabalder Produksjon)

SORTLAND: Hilmar Godvik (9) fra Sortland stakk av med en av hovedrollene i Tord Theodor Olsens novellefilm «Erik og Kriss».

Idar Ovesen

Over 25 håpefulle barn prøvde seg på audition for rollene Erik og Kriss i den kommende novellefilmen «Erik og Kriss» som skal spilles inn i Vesterålen til høsten, heter det i pressemeldinga fra Rabalder Produksjon.

Filmen handler om to stebrødre som setter ut på en farefull ferd i et badekar over en fjord. 
Det var Hilmar Godvik (9) fra Sortland og Jesper Matheo Hansen (13) fra Bodø som fikk rollene som Erik og Kriss.

– Det er veldig moro å se at det er så mange barn som ønsker å bli skuespillere. Vi setter stor pris på alle som møtte opp, sier regissør Tord T. Olsen i Rabalder Produksjon.

Til arkivet

Selv om ikke alle passet til rollene i denne runden, vil alle som møtte opp til audition ligge i et arkiv som det vil kunne velges skuespillere fra ved fremtidige filmer. 

– Det er mange talenter jeg gjerne skulle brukt, men det er jo bare to roller, så de må nok vente litt til, sier Olsen.

Novellefilmen skal stå ferdig før jul og har forventet premiere i begynnelsen av neste år.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse