annonse

Det er servert på ByggTorget

Mye fint
Mye fint: Lars Rask har mye lekkert å tilby på innredningsfronten. (Foto: Idar Ovesen)
Strømmet til
Strømmet til: Utover formiddagen strømmet det på med flere nysgjerrige folk som fikk demonstrasjon, champagne og en hyggelig prat. (Foto: Iver Jensen)
Daglig leder Lars Rask
Daglig leder Lars Rask: har «fersk» bakst å tilby til «nyåpninga». (Foto: Idar Ovesen)
: Asbjørn og Bjørg Fleines fikk med seg åpningen. – Dette var kjempeflott; veldig imponerende, synes de. – Dette er et bra tilbud til alle i Hadsel. Nå trenger vi ikke dra til naboene for å kjøpe kjøkken, legger Asbjørn til med et glimt i øyet. (Foto: Iver Jensen)
: Christian Vatndal har flere lekre ytterdører å tilby. (Foto: Idar Ovesen)
: Nytt og overbygd inngangsparti kan Lars rask også vise til på ByggTorget. (Foto: Idar Ovesen)
: Magnus Danielsen har hatt ansvaret for å ”innrede” kjøkkenavdelinga. (Foto: Idar Ovesen)

HADSEL: ByggTorget på Børøya møter morgendagen med ei kjøkkenavdeling du knapt finner maken til i regionen.

Idar Ovesen

Dette er ei målsetting vi har hatt, å få ei kjøkkenavdeling, sier Lars Rask, daglig leder ved ByggTorget til Bladet Vesterålen.

Kvalitet har ligget i bunnen for ønsket: Kvalitet på kjøkken, på baderom, på garderobe, på lamper og på selve visningsrommet. Det er satset på danske JKE Design, en produsent som både har det mer tradisjonelle, og det mest moderne både på design og utstyrsfronten.

Eller hva sier du til en ventilator som går «ned» i komfyren, eller en steikeovn som steiker pizza med døra åpen? Det er blant de «heiteste» nyhetene du får på «nye» ByggTorget.

Lekkert avstemt

Magnus Danielsen (25) har hatt ansvaret for å «profilere» nyavdelinga, som er på 300 kvadratmeter, og der kundene i fred og ro skal kunne gå rundt å se og vurdere. Han har lekkert avstemt både utstillinger og fargevalg, og tydelig gjort en god jobb.

– Lars er veldig for at vi som jobber her skal komme med innspill, og det er kjekt, mener Danielsen, som mener at butikken avspeiler ‹alle» generasjoner.

– Veldig fint at jeg fikk det ansvaret, smiler han.

Planlagt

Utvidelsen har vært planlagt siden nybygget sto ferdig i januar 2015.

– Det er for å møte morgendagens handel, og gi kundene et mer komplett tilbud. Og også for å stoppe handelslekkasjen, sier Lars Rask.

– Dere vil vel også trekke kunder som bor utafor Hadsel?

– Ja, det vil vi nok, og det har vi ikke noe imot, sier Lars med et smil.

Overbygd inngang

ByggTorget på Børøya har nå fått ei flate på totalt 800 kvadratmeter. Samtidig med den nye kjøkkenavdelinga, er det også kommet et overbygd inngangsparti. Dermed kan en også ha utstillingsvarer her, og således slippe å plassere ut på morran og ta inn varer igjen ved stengetid.

Men ByggTorget har enda mer på gang:

– Til vinteren skal vi masseutskifte tilleggstomta vi har kjøpt. Lagerkapasiteten vår er sprengt, og det må vi gjøre noe med, sier Lars Rask.

Så ByggTorget Hadsel er ikke ferdig med å bygge ut. Det vitner om gode tider i byggebransjen.annonse

annonse

annonse