annonse

Dotømminga til Truls er sett 600.000 ganger

: Truls Petter Hanssen ante at det kunne bli rabalder da han skulle tømme dotanken for første gang. (Foto: Skjermdump)

ØKSNES: Da Truls Petter Hanssen fra Alsvåg skulle tømme dotanken på bobilen for første gang, sto Gøran Mortensen klar med kameraet. – Jeg vet at han har lav toleranse for den slags, og derfor ante det meg at dette kunne bli bra. Nå har videoen blitt vist nesten 600.000 ganger på facebook.

Sverre Idar Lakså

– Jeg hadde ikke regnet med at den skulle ta sånn av, men det er bare artig. Gøran vet at jeg har en tendens til å få brekninger når jeg må jobbe med slike ting. Det ble lagt ut noen videoer av at jeg fjernet kattskit for noen år siden, og det er vel på bakgrunn av dette at han luktet lunta, sier en flirfull Truls Petter Hanssen på telefon til Bladet Vesterålen.

Han har nettopp kommet hjem fra sin første bobilferie til Sverige, og da han for aller første gang skulle tømme dotanken på bobilen sørget kompisen Gøran Mortensen for å forevige seansen. Videoen ble så lagt ut på facebook, og nå er den i skrivende stund delt over 3100 ganger, og vist over 592.000 ganger.

Ny som bobileier

– Det var jo ei rein tilfeldighet at jeg traff på Gøran etter vi hadde kommet til campingplassen i Jokkmokk, sier Hanssen.

Han forteller at bobilen ble kjøpt bare noen få dager før han og ungene satte kursen mot Sverige.

– Jeg så mørkt på å skulle fly med tre unger på slep. Derfor fant jeg ut at bobil måtte være ei fin løsning. Da jeg traff på Gøran i Jokkmokk nevnte jeg i ei bisetning at jeg var litt spent på første dotømming, kanskje særlig fordi jeg hadde glemt å ha i det middelet som får innholdet til å bli luktfritt - det gjorde jo at opplevelsen ble forsterket.

– Da jeg hadde nevnt det for han var det igang, han var på meg hele dagen om den tømminga. Jeg dro det ut i det lengste for å slippe å ha han på slep, men han ga seg ikke, så da klokka var blitt ti på kvelden ga jeg etter og satte igang, sier Hanssen.

– Folk kjenner seg igjen

Videoen ble også plukket opp av NRK Nordland, og de gjorde et poeng av det som Hanssen og Mortensen mener er årsaken til at videoen har slått såpass an.

– Folk kjenner seg igjen i dette, og da jeg dro videre til Boden hadde den vært på nettet ei stund, slik at i Boden dro folk kjensel på meg.

Da Hanssen skulle slå leir i Boden fikk han som nykommer besøk av de mer vante campingfolkene.

– Folk ser jo at du er nybegynner når du begynner å styre med fortelt og alt mulig. Flere kom til for å hjelpe, og da de hadde fått sett skikkelig på meg spurte de om det var jeg som tømte dotanken. Da var praten igang, og slike samtaler har det blitt mange av, sier Hanssen. Han synes det er bare trivelig, men innrømmer at han er overrasket over hvor populær videoen har blitt.

– Jeg sysler jo litt med musikk på fritida, og hadde kanskje trodd at det var musikken som skulle få meg til å slå gjennom, istedet ble det dotømming, sier Hanssen mens han flirer godt.

Luktet lunta

Gøran Mortensen sier han skjønte med en gang at dette kunne bli en artig affære idet Truls fortalte at han skulle tømme doen for første gang.

– Jeg tenkte at dette skulle jeg ha med meg. I og med at han hadde glemt tilsetningsstoffet var det jo ekstra større sjanse for at dette kunne bli artig, sier Mortensen.

Han tror i likhet med Hanssen at det at folk kjenner seg igjen gjør at videoen har slått an.

– Å tømme doen er jo ikke det beste med campingferien, og i kommentarfeltet har folk tagget hverandre og de skriver at de kjenner igjen flere som har samme reaksjon. Det er jo veldig artig, og jeg har aldri opplevd at en video har fått sånn respons.

Doen ilagt restriksjoner

For Truls Petter Hanssen ble det totalt tre dotømminger under ferieoppholdet. Etter den første tømminga ble nemlig doen i campingbilen ilagt kraftige restriksjoner.

– Ungene fikk klar beskjed om at her måtte det være alvorlig hvis den skulle benyttes, for tilsetning eller ikke så er ikke dotømminga noe jeg ser fram til, sier Hanssen mens han flirer godt.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse