annonse

Dro kraftig fra på bortebane

Tøft
Tøft: Angelica Hov Kjellbervik ga seg ikke før hun hadde satt åtte baller i nettet hos Stokmarknes. (Foto: Tor Johannes Jensen)
Fornøyd
Fornøyd: Dawn Barinan Knutsen og Angelica Hov Kjellbergvik var godt fornøyd etter første kamp mot Stokmarknes i Hadselhallen lørdag. (Foto: Tor Johannes Jensen)
Resultater fra Hadselhallen

Stokmarknes hang med i perioder, men ikke når Lødingen-jentene satte på turboen.

Tor Johannes Jensen

Lørdag møttes Stokmarknes og Lødingen to ganger i J14-serien i Hadselhallen. I det som var årets første kamp for heimelaget, var det Stokmarknes som kom først i målprotokollen, da Maia Antonsen Jørstad brøt gjennom etter fire minutters spill.

Men Lødingen svarte momentant med utligning og ga seg ikke før de hadde laget fire strake mål. Stokmarknes hentet seg litt inn igjen, men lå to under til pause.

I andre omgang holdt begge lag følge til det sto 9 - 11. Men derfra ble forskjellen bare større, og da dommer Carl Ove Furnes blåste til full tid, var det 12 - 20.

– Alle spilte bra og hadde godt humør, og vi hadde mange gode vendinger og så hverandre – vi var ikke så ego som vi kan være noen andre ganger. Men vi ble slitne. Det er lenge siden vi har spilt kamp, forklarer Live Maria Guldberg på Stokmarknes.

Det er ikke så lenge siden Lødingen-jentene har spilt kamp. De var med i nyttårsturneringa i Tromsø og hadde kamptreninga inne.

– Men det var kjekt å starte seriespillet med seier, synes Dawn Barinan Knutsen hos Lødingen.

Lødingen J14 er et blandingslag med spillere fra tre årskull, både 2004, 2005 og 2006:

– Vi er nok ikke helt sammensveiset, men holder motet oppe, selv om vi tulla litt iblant mot Stokmarknes, mener Angelica Hov Kjellbergvik.

– Men vi ga vårt beste og tok ikke seieren på forskudd. Vi veit at Stokmarknes er et godt lag, tilføyer Dawn.

Fornøyd
Fornøyd: Dawn Barinan Knutsen og Angelica Hov Kjellbergvik var godt fornøyd etter første kamp mot Stokmarknes i Hadselhallen lørdag. Foto: Tor Johannes Jensen
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse