annonse

Dropper million-mobbesak mot kommunen

Startet sak
Startet sak: William Rosenvinge. (Foto: Skjermdump fra NRK)

SORTLAND: Wiliam Rosenvinge (28) skulle egentlig startet rettssaken på onsdag.

Håvard Skogly Mækelæ

Rosenvinge hadde opprinnelig saksøkt Sortland kommune for over 2 millioner kroner. Dette mente han han hadde krav på som følge av mobbing igjennom barndommen.

melder NRK at 28-åringen har droppet saken mot kommunen.

– Saken blir stanset på grunn av at jeg aldri vil oppnå rettferdighet og få livet tilbake gjennom en rettssak, skriver han i en pressemelding til statskanalen.

Saken var egentlig berammet til 22. og 23. mai i Vesterålen tingrett.

Det var i oktober 2018 at Rosenvinge sto fram som tidligere mobbeoffer i Sortland kommune. Hans søksmål gikk ut på at Sortland kommune ikke skal ha fulgt opp det som skjedde i barndommen hans.

– Jeg opplever at kommunen prøver å dekke over det som har skjedd, og ønsker å tegne et glansbilde av skolen i Sortland kommune. Slik har det ikke vært, og slik er det heller ikke i dag. Mobbing i skolen er fortsatt et stort problem, sa Rosenvinge da.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse