annonse

Envegskjøring på Myre

Morild i angrep
Morild i angrep: Bogdan-Marius Zota legger inn, og Kjartan Danielsen Carlsen ruser fram. (Foto: Idar Ovesen)

ØKSNES: Morild klarte seks mål mot et Melbo2 med knallgod sisteskanse.

Idar Ovesen

Ja, hadde det ikke vært for for Marian-Bogdan Dascalu i mål, kunne det lett ha blitt dusinet fullt for Melbo2 – med mål imot altså.

Med stor rekkevidde og reaksjonsredninger av klasse var høye Dascalu høyt og lavt, og han var nok kveldens travleste på Myre mandag.

Roy x 2

For Morild viste opp envegskjøring mot et Melbo2, som valgte å ikke sende flere av sine spillere til Myre, da en viktig cupkamp mot TIL venter heime på Melbu onsdag.

Roy Poulsen hadde nettet to ganger for grønntrøyene – først på heading og så et velplassert skudd – og kampen var bare ti minutt gammel.

Morild hadde bevegeligheten, spilte ut mot kantene og fant både rom og hverandre. Melbo2 med sitt unge mannskap ble haltende bakpå, og Morild kom til den ene store sjansen etter den andre.

Fortsatte flyten

Vegard Knudsen tok Morild i 3-0-ledelse en halv time ut i kampen, og det var stillinga ved halvtid.

Morild fortsatte flyten i andre omgang, og kunne cruise inn til en solid seier. Skjønt feberredningene til Dascalu satte tidvis støkk i både Roy Poulsen, Truls Knudsen, Preben Meland Pedersen og flere til.

– Keeperen var knallgod, kommenterer Martin-Arne Reinholdtsen til Bladet Vesterålen. Han kunne notere seg tre asssists for Morild under kvelden.

– Veldig enkelt å spille fotball

– Det var egentlig veldig enkelt å spille fotball, men keeperen var god, sier Roy Poulsen.

Bjørn Magne Dreyer – som kom innpå for Melbo2 – er helt på det rene med at dette ikke var kampen laget hans «skulle gjøre det».

– Morild har spillet, og vi henger ikke med, sier han, og ser på ingen måte overrasket ut.

– Vi har godt miljø i Morild, sier Roy Poulsen, og gleder seg til fortsettelsen.

Morild vant 6-0, etter at henholdsvis Michael Sedrup Hanssen, Preben Meland Pedersen og Truls Knudsen scoret i andre omgang. Siste målet var på straffe, som Knudsen satte sikkert hardt og lavt i høyre hjørne. Den kunne Melbo2-keepern gjøre lite med.
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse