annonse

Etterlyser svar på ambulansebrev

: Marthe Hov Jacobsen (Høyre). (Foto: Innsendt)

SORTLAND: Marthe Hov Jacobsen (Høyre) etterlyser svar fra styreleder i Nordlandssykehuset, Odd Roger Enoksen, på brevet som ble sendt fra Sortland Høyre i mai i år.

Hilde Jørgensen

– De siste ukenes oppslag er nok et eksempel på at ambulanseberedskapen ikke er god nok i Vesterålen. Gang på gang hører vi om at ambulansen må sette igjen pasienter for å hente andre, eller at folk må kjøre alvorlig syke pasienter selv. Vi kan heller ikke være kjent med at de ansatte skal jobbe mange hundre timer overtid eller ikke kan være borte fra jobb når de er syke. Vi forventer et snarlig svar på hvordan denne situasjonen kan løses, skriver Marthe Hov Jacobsen i en melding der hun etterlyser svar på et brev hun sendte styreleder i Nordlandssykehuset, Odd Roger Enoksen, i mai.

Her kan du lese brevet

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse