annonse

Fantastisk slutt på mini-tour

Adam Douglas
Adam Douglas: Adam Douglas og Hærens musikkorps Nord-Norge leverte en strålende konsert i Møysalen lørdags kveld. (Foto: Mats Vagle)
Hærens musikkorps Nord-Norge
Hærens musikkorps Nord-Norge : Takk for i år (Foto: Mats Vagle)
Hærens musikkorps Nord-Norge
Hærens musikkorps Nord-Norge : Et korpsmedlem med hestemaske skapte liv, både blant musikerne og publikum i salen (Foto: Mats Vagle)

  • Mats Vagle

Lørdag kveld inviterte Adam Douglas og Hærens musikkorps Nord-Norge på konsert i Møysalen på Kulturfabrikken. Dette var den siste konserten i deres minitour og fem minutter over sju  sluknet lysene og dirigenten startet opp korpset.

Perfekt duo

Adam Douglas som er en amerikansk soul- og jazzsanger imponerte hele Norge da han vant Stjernekamp i fjor. Kombinasjonen mellom hærens korps og Douglas er en perfekt juleblanding. Julekonsertene til korpset  og Douglas er kjent for sitt jazz- og soulpreg med fokus på amerikanske julelåter.

Levde opp til forventningene

- Da jeg fikk høre om denne konserten var jeg rask til å bestille billetter. Konserten levde virkelig opp til mine forventinger og jeg har hatt en fantastisk kveld, forteller en tilskuer Bladet Vesterålen snakket med etter konserten.  

Mini-Tour

Selve touren begynte 23. november i Lofoten. De stoppet innom tre andre byer i Nordland før de tok sitt siste show på Sortland. Touren skal ifølge Douglas ha  vært en suksess.

- Denne touren har vært fantastisk, og jeg skulle ønske den varte lengre, jeg må takke Hærens korps, og deres dyktige musikere for et fint samarbeid, uttalte Douglas.

Stjal showet

I den siste sangen før avsluttingen kunne man se et korpsmedlem spille klarinett med hestemaske. Selv de andre medlemmene i korpset virket sjokkert og hendelsen skapte mye liv og god energi i salen. Vi antar det var et lite sluttstunt, siden dette var siste julekonsert for både Douglas og Hærens musikkorps Nord-Norge for denne gang.

annonse