annonse

Farlig vei-hull mellom Nyksundkrysset og Høydalen

Buske i veibanen
Buske i veibanen: Ei buske markerer at her er det et hull, men ingen vet hvor farlig dette hullet er. En bil vil glatt rase ned og knuse både felger og understell. (Foto: Trond K. Johansen)
Dypt
Dypt: Stikkrenna gjennom veien til Høydalen har en skikkelig knekk og det har ført til at det er et meget farlig hull i veien, der bare asfalten henger i løse luften. (Foto: Trond K. Johansen)

ØKSNES: På vei fra Myre mot Høydalen og Nyksund treffer du på ei buske som står plantet godt inne i veibanen på fylkesveien. Her er det et veldig farlig hull der asfalten henger i løse luften. Under er det en halv meter uten noe som helst.

Trond K. Johansen

Else Jensen fra Høydalen i Øksnes tipset om at det var kommet et farlig hull i veien i løpet av natt til torsdag.

– Dette er en fylkesvei og det går ikke an at dette skal stå lenge uten å bli reparert. Det må gjøres omgående, mener hun,

Det er ikke bare asfalten som er problemet. Det er hull i stikkrenna som går gjennom veien og det har det trolig vært lenge. Regn og trafikk har ført til at stein og grus har sakte men sikkert rast ut og nå er det ingenting igjen under asfalten. Den henger i løse luften.

Det er Statens Vegvesen som er ansvarlig for å sikre veien og reparere de skadene som har oppstått på fylkesveien mellom Myre og Høydalen.

Magne Berg i Statens Vegvesen er på tur på ferie, men vil varsle sine medarbeidere om at noe må gjøres med dette.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse