annonse

Fornøyde Lødingen-damer etter Insomnia-ritt

Sykkelvenninner
Sykkelvenninner: Randi Standal (t.v.) og Marion Sørhaug var fornøyde etter å ha gjennomført årets Lofoten Insomnia fra Å til Lødingen. (Foto: innsendt)

LØDINGEN: Lofoten Insomnia, som gikk av stabelen fra Å i Lofoten til Lødingen natt til lørdag, ble en opptur for sykkelvenninnene Marion Sørhaug og Randi Standal fra Lødingen.

Inger Merete Elven

– Ja, det ser ut for at jeg fikk en 3.-plass av alle damene som var med, forteller en trøtt og sliten, men oppgira Marion Sørhaug etter målgang i Lødingen tidlig lørdag morgen.

Hun stilte i klassen for kvinner 50 år.

– Jeg kom meg gjennom løypa fra Å på noe over sju timer, med en litt trøblete sykkel, forteller Sørhaug, som må løpe videre til premieutdeling.

Bare noen minutter bak fulgte også venninnen Randi Standal.

På forhånd var rundt 350 mennesker påmeldt til årets ritt. Lofoten Insomnia har tre ulike løyper. Du kan sykle 235 km fra Å, 102 km fra Svolvær eller 52 kilometer fra Raftsundet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse