annonse

– Fortsatt behov for rydding

: Denne spesielle bøya har i hvertfall ligget i fjæra siden 70-tallet. – Tar noen utfordringa og får gjort noe med den, spør Kåre A. Myrvang, som har tatt begge bildene. (Foto: )
: En kvit presenning lå i fjæra foran sommeren, antakelig litt for stor til å stamme fra rundballer. Kanskje er den fjernet nå? (Foto: )

Våren var preget av strandrydding over de ganske land, men enda er det mange objekt som absolutt burde vært fjernet, mener Kåre A. Myrvang.

Mareno Leonhardsen

– Blant annet ei bøye av stål, som ligger noen meter nedafor fylkesvegen langs Nasjonal Turistveg i Børra, omlag 100 m nord for den nye parkeringsplassen.

Så vidt vites har bøya ligget der siden vegen blei åpna i 1974, og vi har nok sett den i alle år uten å reflektere mer over det. Opprinnelse og tidligere eier vil en nok aldri finne og det vil da være naturlig at Andøy kommune sørger for å få den fjernet. Den representerer ingen forurensing annet enn rent visuelt, stor og rusten som den er, sier Kåre Myrvang, og spør:

– Hvem tar utfordringa?

: En kvit presenning lå i fjæra foran sommeren, antakelig litt for stor til å stamme fra rundballer. Kanskje er den fjernet nå? Foto:
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse