annonse

Halvdan møter LVO

: Halvdan Siverertsen opptrer med LVO. (Foto: Brynjar Erdahl)

Neste helg går konserten «Halvdan Sivertsen møter LVO» i Lofoten kulturhus i Svolvær av stabelen.

– Mange billetter er allerede solgt og konsertsalen, Storemolla i kulturhuset, er i ferd med å fylles opp. Konserten kan bli utsolgt, skriver Erik Bugge i en pressemelding.

120 aktører

Dette blir en Halvdan Sivertsen-konsert utenom det vanlige. Lofoten og Vesterålen Orkesterforening (LVO) med medlemmer og innleide musikere teller 65. Lofoten miniVoices, et barnekor som består av rundt 35 barn fra Vestvågøy og Vågan, og vel 15 unge strykere fra Vågan skal være med på to spesialinstrumenterte sanger sammen med koret og LVO-strykere. Dirigent er prisbelønte Bjørn Sagstad.

I tillegg opptrer Ensemble Blå sammen med Sivertsen som solist. Det betyr at rundt 120 aktører i fellesskap skal formidle noen av Halvdans musikalske skatter sammen med han.

Kjente sanger

LVO har arbeidet lenge med å få til denne konserten som er et samarbeid med Vågan kulturskole. Halvdan Sivertsen er en av Norges fremste artister og etter manges mening landets beste entertainer.

Hans konserter kjennetegnes blant annet med en unik evne til å blande humor med alvor. Publikum får på konserten høre kjente sanger som Kjærlighetsvisa, Sommerfuggel i vinterland og Nordaførr vårvise.

annonse