annonse

Hoem leter fortsatt

Hoem
Hoem: Skipper Anders Klaussen på RS Knut Hoem er stadig ute og søker etter den savnede, men har foreløpig ikke funnet noe. (Foto: Trond K. Johansen)

ØKSNES: Redningsskøyta Knut Hoem er på jevnlige runder for å sjekke om de kan finne den savnede Truls Johansen i det aktuelle farvannet mellom Skipnes og Skogsøya og i farvannet mot Nyksund.

Trond K. Johansen

– Det er store havområder det er snakk om, så vi får jo ikke gjennomsøkt alt på en gang, vi må bare sette oss noen mål for hver dag og gjennomsøke det vi klarer, sier skipper Anders Klaussen til Bladet Vesterålen.

Torsdag var de på søk langs fjæra mellom Høydalen og Nyksund.

– Vi bruker vannskuteren til å komme så nært opp mot fjæra som mulig og så føler vi denne på avstand, sier han.

Med skuteren kommer de ganske nær opp til fjæresteinene, og får dermed bedre oversikt over om det kan være noe som flyter i vannet nær land.

– Vi skal fortsette å søke så lenge mi vakt varer og så blir det vurdert om det skal fortsette også inn i neste vakt, siere Klaussen.

Han vet ikke så mye om hva politiet foretar seg annet enn at de etterforsker saken, men det foregår ikke noe leting nå i regi av politiet.

Onsdag formiddag var det møte mellom politiet og andre redningsetater i Øksnes for å legge en strategi videre. Det har foreløpig ikke kommet noen pressemelding fra politiet etter dette møtet, men det er lovet at det skal komme noe i løpet av torsdag.

Status nå, er at en av de siktede fortsatt sitter i varetekt, mens de to andre er satt fri.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse