annonse

Høken slo voldsomt tilbake

Vant
Vant: Høkens fotballspillere, her i kamp mot Varg. (Foto: Fredrik Sørensen)

ANDØY: Mandag tapte Høken lokaloppgjøret på Andøya mot naboene fra Andenes. Torsdag slo gutta fra Bleik voldsomt tilbake.

Fredrik Sørensen

Varg var motstander på Bleik stadion torsdag kveld, og det var aldri tvil om hvor poengene skulle havne.

Høken styrte spillet fra start til slutt, og vant komfortabelt 6-0.

Målscorere for de gulkledde var Preben Hanssen, Rune Pettersen (2), Trond Preben Kristiansen (2) og Tord Fjellvang Karlsen.

Publikum fikk se et sprudlende heimelag, som sto høyt og aldri lot gjestene komme inn i kampen.

Med seieren lever også opprykkshåpet for Høken, som er to poeng bak nettopp Varg, som i dag innehar andreplassen på tabellen. Den gir opprykk fra 5. til 4. divisjon, ettersom Morild 2 som er suveren serieleder ikke kan rykke opp til samme divisjon som førstelaget.

Høken-spiller Jørgen Asperheim er fornøyd med storseieren mot Varg, og håper Bleikslaget nå for alvor har startet høstjakta på trepoengere.

– Det var en viktig og god seier i dag. Alle spilte kjempebra, sier han.

Asperheim erkjenner at det smakte ekstra godt med seier etter tapet mot erkerivalen fra Andenes mandag.

– Ja, vi var veldig motiverte i dag, og var enig om å tråkke skikkelig til og stå høyt. Det klarte vi. Vi ville vise at Bleik stadion er et fort, sier han.

Her finner du tabellen i 5. divisjon!

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse