annonse

Høyspentfeil i Bø

Uten strøm
Uten strøm: Strømmen ble tatt på Andenes lørdag ettermiddag. (Illustrasjons (Foto: Hilde Jørgensen)

Vesterålskraft melder at en høyspentfeil fører til at strømmen blir koblet ut i inntil tre timer fra klokka 21 på strekninga Asterset til Hovden.

Sverre Idar Lakså

Foreløpig har uværet i regionen ført til strømbrudd i Hadsel, og nå er det problemer med strømmen i Bø, melder Vesterålskraft Nett på Facebook.

– Da slapp vi ikke unna, en høyspentfeil på Eide medfører at strekningen Asterset til Hovden vil være uten strøm fra klokka 21:00 og inntil 3 timer. Våre montører vil jobbe så raskt og sikkert som mulig for at strømmen skal være raskest mulig tilbake. Vi beklager det inntrufne, skriver Vesterålskraft Nett på sine Facebook-sider.

Vesterålskraft Nett har også lagt ved et bilde fra feilretting ved ei tidligere anledning, og legger til at sikten torsdag kveld ikke er den beste for å ta bilder.


 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse