annonse

– Hva i alle…?

Møttes på Stokmarknes
Møttes på Stokmarknes: Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp) og Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. (Foto: Idar Ovesen)
Klem
Klem: Det ble en hjertelig omfavnelse, bivånet av f.v. Kurt Jenssen, Svein Eggesvik og Lena Arntzen (H), som sees til høyre. (Foto: Idar Ovesen)

HADSEL: Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum fikk seg en overraskelse da han kom slentrende gjennom Markedsgata på Stokmarknes.

Idar Ovesen

Vedum er på besøk i Hadsel og Sortland fredag, og kom i følge med Senterpartiets nåværende varaordfører og ordførerkandidat i Hadsel, Kurt Jenssen, og samferdselsråd i Nordland, Svein Eggesvik, fra et møte i Hurtigrutens Hus.

Stor var overraskelsen da Senterparti-lederen fikk øye på olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, som besøkte den lokale Frp-standen i Markedsgata. Også Høyre og Venstre sto på stand med sine partiprogram.

– Neeei men!

– Neeii, er det,…ler Trygve Salgsvold Vedum, og det blir en hjertelig omfavnelse med Freiberg.

Senterpartiet og Frp står ikke akkurat nærmest politisk, men det er jo hyggelig å konstatere at topp-politikere har en særdeles vennlig tone på tvers av partigrensene.

– Alle kjernesaker

– Jeg har fått høre om desentralisert sykepleierutdanning og brannberedskap, og om dyre flybilletter i distriktene. Det er alle kjernesaker for Senterpartiet, formidler Vedum om besøket i Hadsel til Bladet Vesterålen.

Fredag ettermiddag skal han delta på et åpent møte i Sigerfjord. Temaet er skolestruktur, og grendeskolen i Sigerfjord er som kjent i faresonen. Kan Senterpartiet likevel redde skolen, om partiet får et sterkt nok mandat fra velgerne?

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse