annonse

I dag gjelder det for elevene på Myre og Stokmarknes

Quiz-laget med reserve
Quiz-laget med reserve: Julie Pedersen (t.v.), Isak Tangrad, Eirik Berglund og Odin Fagervold representerte Myre skole i NRK-programmet klassequiz. (Foto: Svein Arne Nilsen, Øksnesavisa)

I kårer NRK de to beste skolene i årets klassequiz, der Myre og Stokmarknes står blant de fire beste i Nordland. I to kvartfinaler i ettermiddag, er Myre er i den ene og Stokmarknes i den andre.

Mareno Leonhardsen

Programleder Niklas Aune Johnsen forteller på NRK morgenradio at det blir opptak og direktesendinger. Myre møter Utskarpen, mens Stokmarknes møter et lag fra Rognan. en time etterpå.

28 skoler har vært gjennom Klassequiz-opptak, som er sendt på NRK Nordland. 538 skoler i landet er med i årets Klassequiz, så nåløyet er trangt for å gå helt til topps. Men elevene vi har hørt og møtt har lagt mye kunnskap for dagen, og gjort god figur i sendingene som har gått.

Nå spørs det hvordan de takler det ekstra presset det utgjør, når riktig svar skal leveres, samtidig som quizen går direkte og streames i opptak, sier programlederen på NRK. Fire lag skal uansett bli til to i ettermiddag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse