annonse

Innstilt i Hadselbassenget: – For mye sjø ved kaiene

Innstiller:
Innstiller: «MS Hanøy» innstilte morgenavgangen klokka 06.15 fra Stokmarknes fredag. (Foto: Tor Johannes Jensen)

Hurtigbåten «MS Hanøy» innstilte turen fra Stokmarknes fredag morgen grunnet været. – Det er for mye sjø oppe i kaiene, så det er ikke forhold for å legge til, sier skipper Jens Moland til Bladet Vesterålen.

Sverre Idar Lakså

Hurtigbåten «MS Hanøy», som trafikkerer mellom øyene i Hadselbassenget valgte å innstille turen fra Stokmarknes klokka 06.15 fredag morgen, men årsaken er ikke vind eller bølger, som man kanskje skulle tro.

– Det er for mye sjø oppe i kaiene vi skal anløpe. Det er rett og slett ikke forhold for å legge til der vi skal anløpe, sier skipper Jens Moland til Bladet Vesterålen.

Han sier at vindforholdene og bølgehøyden i Hadselbassenget ellers ikke tilsier at båten ikke kan gå, men at bølgene som slår opp i kaiene gjør det umulig å legge til.

– Om vi går ettermiddagsturen fra Stokmarknes er ikke umulig, været endrer seg fort, så det vil vi komme tilbake til, sier Moland.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse