annonse

– Jeg gleder meg enormt over tilliten fra Vesterålen

Vil påvirke Venstre og KrF
Jubler: Liv Signe Navarsete jubler over tilliten i Vesterålen, der Sp er størst i fire av fem kommuner når forhåndsstemmene er talt. (Foto: Tor Johannes Jensen)

Senterpartiet er størst i fire av fem kommuner i Vesterålen. Det får Liv Signe Navarsete i partitoppen til å juble ekstra.

Tor Johannes Jensen

Senterpartiet har massiv framgang i Vesterålen.

I Andøy hadde Sp 59,5 prosent oppslutning etter at forhåndsstemmene var talt opp. I Øksnes har partiet 35,9 prosent, i Hadsel har partiet 31,7 prosent og i Sortland 30,6 prosent.

– Wow, dette lover godt for kveldens resultat for Sp. Jeg gleder meg enormt over tilliten vi får fra folket i Vesterålen, og håper dette holder helt inn. Dette er bare fantastisk, og en stor inspirasjon til å stå på videre, skriver Liv Signe Navarsete, stortingsrepresentant, forsvarspolitisk talsperson og tidligere partileder i en SMS til Bladet Vesterålen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse