annonse

Jørn vil ha post-pakkene heim

Pakker
Pakker: Jørn Fagerås fra Våtvoll ønsker postpakkene levert på døra. (Foto: Morten Berg-Hansen)

KVÆFJORD: Jørn Fagerås på Våtvoll er lei av å kjøre til Sortland for å hente pakker som kommer med Posten.

Morten Berg-Hansen

– Vi har jo en postmann som kjører gjennom bygda. Hvorfor kan ikke denne ta med pakkene våre, spør Fagerås.

Han synes det er irriterende at alle pakker må hentes på Sortland.

– De fleste i Gullesfjorden er heime når Posten kommer. Da ville det ikke vært noe problem å få levert ut pakkene. Men i stedet kjører man bar reklame ut i postkassene til folk, og så blir vi selv bedt om å hente pakkene på Sortland.

Fagerås har selv nærmere tre mil til Post i butikk på Sortland, der pakkene hentes, en reise han selv bruker 15-20 minutter på, hver vei.

– Jeg mener personlig at dette er en viktig sak for innbyggerne i Gullesfjord. Det er helt unødvendig at vi skal kjøre etter pakkene når det kjøre en postmann forbi hvert eneste hus. Jeg kan si det ville blitt lite for postmannen å kjøre for, dersom vi alle sammen hadde sagt nei til uadressert reklame i posten.

Jørn Fagerås er ikke tilfreds med Posten:

– Du kan ikke tro hvor mange ganger jeg har klagd på ulike forhold, men hele systemet er blitt så tungrodd. Jeg synes det virker som Posten har glemt slagordet «Posten skal frem», sier Fagerås.

Pressesjef John Eckhoff sier Posten la om tjenesten for halvannet år siden, men at det fortsatt er mulig å få pakken levert heim.

– Tidligere hadde landpostbudet pakken med i bilen, men vi hadde årlig 250.000 bomturer, noe som ble for kostbart. Når man nå får melding om at en pakke er kommet, kan man ringe kundeservice og avtale levering av pakken en dag man faktisk er heime og kan ta imot pakken, sier Eckhoff til Bladet Vesterålen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse