annonse

– Klarer ikke å slippe jubelen løs

Sammen
Sammen: Sp og SV var godt fornøyd med resultatene for sine partier, men ikke for den rødgrønne blokka totalt. (Foto: Inger Merete Elven)

SORTLAND: Sp har gjort et kanonvalg, men likevel ligger det ikke an til et rødgrønt skifte. – Vi klarer ikke helt å slippe jubelen løs, sier Inger Grethe Hansen (Sp).

Inger Merete Elven

– Vi hadde jo forventet et kjempegodt resultat for Senterpartiet i Vesterålen, men det ser ut som det samme skjer i hele Nordland. Det er veldig tilfredsstillende å være i et parti som veldig mange har fortalt de kom til å stemme på under valgkampen. Det har varmet meg, sier Hansen, som deltok på valgvaken i Kulturfabrikken, sammen med sine partifeller, og representanter fra Ap, SV og Rødt.

– Men vi har dessverre tatt to mandater fra feil fløy. Vi skulle jo helst hatt et regjeringsskifte, sier Else Nordheim (Sp).

– Det eneste positive jeg ser i dette, er at Høyre og Frp med dette resultatet er avhengig av støtte fra både KrF og Venstre, noe de ikke har behøvd tidligere, kommenterer Hansen.

SV har også gjort et godt valg. 

– Vi er godt fornøyd med resultatet for vårt parti, men ikke for den rødgrønne blokka. Vi kan bare håpe, sa Synnøve Skauge (SV) tidligere på kvelden. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse