annonse

Kommer seg ikke heim fra Syden – landet i Trondheim

Måtte lande i Trondheim
Måtte lande i Trondheim: Ronny Holen kom seg ikke heim fra Gran Canaria til Melbu torsdag. Uværet stanset flyet i Trondheim. (Foto: Idar Ovesen)

Passasjerene fra Gran Canaria som skulle lande på Evenes torsdag, ble sittende i Trondheim. Samtidig måtte sydenfarere fra Vesterålen vente på ubestemt tid.

Tor Johannes Jensen

Det var Thomas Cooks sydenfly fra Gran Canaria til Evenes som ble hindret av været torsdag.

Det måtte lande i Trondheim, og blant dem som havnet der, var Ronny Holen fra Melbu. Han har hatt en god del vesterålinger som medpassasjerer, og nå er alle i samme situasjon:

– Nå sitter vi på Værnes og avventer beskjed. Men det ser ut som det må bli hotell i Trøndelag i natt., bekreftet Holen til Bladet Vesterålen ved 16-tida torsdag.

Han var ikke overrasket over at flyet ikke kom til Evenes.

– Det var veldig dårlig værmelding, så det var ikke uventet. Vi fikk beskjed 20 - 30 minutter før landing, og det var visst ikke aktuelt å prøve å gå ned på Evenes i det hele tatt, sier Holen.

– Men stemninga er bra, ungene tålmodige, og folk tar det pent, legger han til.

Mens solbrune vesterålinger sitter med heimlengsel på Værnes, er det en flokk solhungrige vesterålinger som må finne seg i tilbringe en ufrivillig del av ferien på Evenes.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse