annonse

– Konkurrerte mot Hushovd og Dag Otto

I lilla
I lilla: Hele familien Bråthen deltok på konkurranse i regi av Bufetat. (Foto: Innsendt)
: Dag Otto Lauritsen, Thor Hushovd og Karianne Bråthen. (Foto: Innsendt)

VÅGAN/ØKSNES: ARN og Bufetat samarbeider for å øke oppmerksomheten rundt rekrutteringa til fosterhjem. I den forbindelse ble det arrangert konkurranse i Kabelvåg tidligere i uka, der ordfører i Øksnes, Karianne Bråthen og hele hennes familie deltok som familielag.

Sverre Idar Lakså

– Vi stilte familielag mot KF Lofoten og ARN-laget, hvor Thor Hushovd var deltaker, skriver Karianne Bråthen i en epost til Bladet Vesterålen.

Hun skriver at været var upåklagelig og at det var god stemning. Øvelsene lagene måtte gjennom var å kaste fem baller i bøtta, bevege seg fra A til B med de kroppsdelene de fikk beskjed om, sparke fotball mot 3 kjegler for å rive dem ned, rokke med rokkering, bære vann og fylle opp en beholder og å fange marshmallows med munnen.

– Team Bråthen måtte nok se seg slått av både KF Lofoten og ARN-laget. Rokkeringøvelsen var nok den morsomste og her ble det mye latter når Thor Hushovd, Dag Otto Lauritsen og Petter Ytterstad alle tre gjorde en ærlig innsats.

Bufetat hadde laget et flott opplegg og en god ramme rundt arrangementet. Å stille opp for å rekruttere flere fosterhjem var alle lagene fornøyd med, skriver Bråthen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse