annonse

Magdalene imponerte på turritt i Tromsø

Rask
Rask: Magdalene Lind fra Sortland fikk nest beste tid på damesida i Tromsø, selv om hun var for ung til å delta i annet enn trimklassen. (Foto: Innsendt)

Inger Merete Elven

Magdalene Lind fra Sortland og Vesterålen sykkelklubb var for ung til å delta i turklassen under lørdagens Arctic Race of Norway Challenge i Tromsø lørdag. Hun stilte derfor opp i trimklassen, og fikk her nest beste dametid totalt – uavhengig av aldersklasse.

– Trimklassen får ikke registrert tiden og heller ikke plassering, men så vidt jeg kan se var tida 3.43.46 på 120 kilometer dagens nest beste blant damene, forteller en stolt pappa, Ken Lind, til Bladet Vesterålen.

Han deltok selv i rittet der han ble nummer åtte totalt med en tredjeplass klassen 40-49 år.

Flere ryttere var med fra Vesterålen sykkelklubb: Fredrik Bolsøy ble nummer 19 i klassen 30-39.Terje Toften ble nummer 3 i klassen 60-69. Robin Jakobsen nummer 10 i klassen 40-49. Og Håkon Kristiansen nummer 22 i klassenl 40-49 år. 

På samme dag som proffene kommer til Tromsø for målgang på tredje etappe av Arctic Race of Norway, arrangerte Tromsø CK årets Arctic Race of Norway Challenge.

Rittet var på 120 km, hvorav de siste 30 var de samme som proffenes avslutning. Ikke minst er den tøffe stigningen opp til mål i Finnvikdalen lik. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse