annonse

Marion Ravn til Fæsterålen

Marion Ravn
Marion Ravn: Marion Ravn kommer til Fæsterålen. (Foto: Innsendt)

Marion Ravn kommer med fullt band til årets Fæsterålen.

Sverre Idar Lakså

Hun har akkurat gitt ut den første singelen “Tyv” som er første smakebit av et helt album som kommer høsten 2019. Her er også alle låtene på norsk.

Marion tok en lang sommerferie i fjor og dro til sitt fristed Bø i Vesterålen. Da NRK Sommeråpent kom på besøk, sang hun Kari Bremnes’ «E du nord» alene med gitaren.

– Jeg husker jeg tenkte at dette var ekte. En vakker låt og et akustisk instrument. Det var her jeg følte meg hjemme.

Marion dro rett hjem og oversatte en av låtene sine til norsk. Hun tok samtidig frem de norske sangene hun hadde skrevet på i all hemmelighet, og det var da det løsnet for alvor med låtskrivingen.

– Marion har jo røtter både i Bø og Lødingen, så dette blir på en måte å komme hjem for henne. Jeg tror folket i Vesterålen vil ta imot henne på beste måte, nemlig å møte mannsterke når hun spiller foran festivaldeltakerne, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse