annonse

Markedsfører Vesterålen

: Torgeir Sørensen var også med til Skipnes lørdag. Han filmet og tok bilder for Sortland havn. (Foto: )
: Det er ikke mangel på destinasjoner for cruiseturistene. Torgeir Sørensen skal filme fra alle, slik at Sortland havn kan bruke det for å markedsføre seg. (Foto: )

ØKSNES: Mens cruisepassasjerene ruslet rundt i Skipnes og lærte om kystkulturen filmet og fotograferte Torgeir Sørensen stedet. Bildematerialet skal brukes til å markedsføre Sortland som cruise-destinasjon.

Sverre Idar Lakså

– Sortland havn har et prosjekt på gang. De vil ha muligheten til å vise fram alle de ulike destinasjonene som det tilbys turer til når cruisebåtene legger til kai på Sortland, sier fotograf Torgeir Sørensen.

Han var på plass i Skipnes lørdag, og ved hjelp av fotoapparat, filmkamera og drone sørget han for stillbilder og video fra de fleste perspektiver.

– Det er et omfattende prosjekt. Denne destinasjonen er helt ny av idag, og derfor ble jeg med dem. Jeg skulle aller helst sett at jeg fikk det samme været på alle lokalitetene, men det går nok ikke, sier Sørensen.

Han lar seg imponere over alle som hiver seg rundt og sørger for at turistene skal få en fin dag på land i Vesterålen.

– Det er jo bare fantasien som setter grenser for hva man kan tilby dem. Dette er et kjempeeksempel. De jeg har snakket med var storfornøyd med dagen. De har fått seg seg rundt i Skipnes, de har sett galleriet på anlegget og utstillinga oppe på ungdomshuset. All ære til dem som legger til rette for turistene, slår Sørensen fast.

Videoene og bildene han tar skal etter hvert legges ut på Sortland havns nettsider, slik at de kan bruke det for å markedsføre seg som anløpshavn for de mange cruiseskipene som går langs norskekysten.

– Det er mye arbeid, men utrolig artig å være med på, og når vi får satt sammen alle destinasjonene blir det kanonbra, sier Sørensen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse