annonse

Med jegertvillingene til Bø

: Jegertvillingene Johanne Thybo Hansen, KristineThybo Hansen på besøk, sammen med produsent Vidar Nordli-Mathisen og Ulf Hansen i Ingvalds garasje i Hovden. (Foto: Mareno Leonhardsen)

BØ: Jegertvillingenes besøk hos Ulf Hansen i Bø har gått på TV Norge, og får av mange skryt for nok en god Bø-reklame.

Mareno Leonhardsen

Programmet som ble tatt opp i Hovden i 2017 har gått noen ganger nå, og med flere repriser allerede. Vi blir introdusert for tvillingene på tur til Hovden, der de strever med å få Google til å vise vei på talekommando. De finner uansett fram til Ingvalds garasje, hvor Ulf Hansen ønsker dem velkommen med en god klem, og oppviser gjestfrihet i dagene som går. Vi får være med i småbåten på havet, der de fisker flott torsk, makrell til agn på kveitevaden, og sammen med onkel Konrad tar stor, flott kveite i sjarken.

Mellom snill bannskap, sjyverk og rullings slår jentene fra Nordreisa fast at så gode fiskedager har de aldri opplevd. Vel på land fileterer de rødspette og torsk, som blir til deilige fiskekaker i garasjen. Her opplever de også pulsen i Ingvalds garasje, med venner, tilfeldige besøk og påfyll av skrønene Ulf ikke rakk utpå fjorden eller havet.

Det er nettopp lenger ut på havet de trenger Konrads bistand, der Island er nærmeste nabo i vest. Og i Hovden opplever de også hvordan været kan snu fra blikkstille og pent en dag til kuling og frådende hav den neste.

– Et flott program som setter Hovden på kartet, kommenterer en venn på Facebook, Geir Tande, – med en sprudlende Ulf som gir av seg selv.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse