annonse

Mistet hjul, havnet i fronten på bil

Store materielle skader
Store materielle skader: Etter å ha fått et vogntog-hjul i fronten. (Foto: Hilde Jørgensen)
Omfattende skader:
Omfattende skader: En av bilene har fått omfattende skader, som bildet viser. (Foto: Hilde Jørgensen)

KVÆFJORD: En lastebil mistet to hjul, det ene havnet i fronten på en personbil.

Hilde Jørgensen

Bilføreren som fikk et hjul i fronten skal ikke være skadet, ifølge politiet.

Trafikkuhellet skjedde på Våtvoll mandag midt på dagen. Politiet er på tur til stedet.

På stedet får Bladet Vesterålen opplyst at et vogntog med retning Lødingen mistet to hjul like før Våtvoll. Det andre hjulet traff en bil i motgående kjørefelt, noe som førte til store materielle skader, men ingen personskader. Føreren av personbilen kom uskadet fra uhellet.

Til Bladet Vesterålen forteller sjåføren av personbilen at han hadde tenkt seg til Sortland på en dagstur. 

– Jeg hadde cruisekontrollen på, og storkoste meg etter veien da det i løpet av et tiendedels sekund skjedde noe. Det ble bråstopp og et stort smell, sier sjåføren, som ikke ønsker å stå fram med navn.

Han forteller at etter han hadde stoppet oppdaget han at airbagen på bilen var løst ut. Han gikk deretter ut for å se på skadene, og fikk se at fronten på bilen var dyttet inn av lastebildekket.

Han ble sjekket av personell på ambulansen, og trengte ikke å oppsøke lege.

– Største problemet nå er å komme seg heim til Narvik igjen, sier sjåføren, som legger til at han takker en god bil for at det gikk bra.

Vogntoget kjørte videre til parkeringsplassen i Løbergsbukta, der det ble gjort politiavhør av sjåføren. Brann og ambulanse var på ulykkesstedet, der det var stor trafikk, særlig siden flere store trailere med et tivoli på  turné var på hjul.

Politiet sier til Bladet Vesterålen at årsaken til at hjulene løsnet etterforskes, og eventuelle konsekvenser for sjåføren kommer når saken er klargjort.   

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse