annonse

Møt Trine på torget

Kommer til Sommr-Melbu
Kommer til Sommr-Melbu: Kulturminister Trine Skei Grande. (Foto: Venstre)

HADSEL: Kulturminister Trine Skei Grande (V) kommer til Melbu mandag.

  • Pressemelding

- Vi ønsker alle velkommen til torget for å ta i mot kulturminister Trine Skei Grande, sier festivalsjef Raymond Nordgård i Sommer-Melbu- styret, samstemt med daglig leder i Nordland Akademi, Maria Johansen.

Åpent Torg

Kulturministeren kommer til Åpent Torg en gang mellom klokka ett og klokka tre. Sommer-Melbu ønsker alle velkommen til torget, der storbesøket blir tatt i mot på beste vis! Arbeiderens venneforening byr blant annet på kulturministerens kakebord.

Noe underholdning fra scenen blir det også, med blant andre Pat Manwaring, Richard Lewis og Synnnøve Volden. I tillegg arrangeres gratis aktiviteter for barn. 

Mangfold

Trine Skei Grande kommer fra Overhalla i Nord-Trøndelag. Som kulturpolitiker er Trine opptatt av at flere kunstnere og kulturarbeidere kan skape sin egen arbeidsplass, og at barn og unge skal få et tilgjengelig og mangfoldig kulturtilbud.

I tillegg jobber hun for at frivilligheten skal styrkes og ha gode støtteordninger, samt at mediemangfoldet opprettholdes. På mandag kan du møte kulturministeren selv - på torget på Melbu!

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse