Nyheter

Myregrana er tent på torget

Myregrana er tent på torget

ØKSNES: Torsdag kveld ble julegrana på Myre tent med julesanger av guttekoret og nissebesøk.

Det var Rune Mikkelborg som ledet sceansen på torget på Myre, sammen med seg hadde han Victoria Sovatkina og hennes guttekor. Det ble flott julesang som ljomet ut over torget og både unger og voksne sang med.

Trond K. Johansen -  Så, endelig kom julenissene.

Så, endelig kom julenissene.Foto: Trond K. Johansen

Ordfører Karianne Bråthen holdt en liten adventsapell, der hun trakk fram adventstida som ei fin tid, ei tid der vi forbereder oss til jula og har tid til å tenke ekstra på alle som ikke har det så bra.

– Det er ikke alle som kan feire jul sånn som vi kan. Det er mange mennesker som lever på flukt fra krig og nød, som bare ønsker seg en eneste ting til jul, nemlig det å være trygg.

Trond K. Johansen -  Det var ikke bare innfødte øksnesværinger på torget, også noen av våre nye medborgere.

Det var ikke bare innfødte øksnesværinger på torget, også noen av våre nye medborgere.Foto: Trond K. Johansen

– Men det er også ei tid da mange kjenner på ensomhet, usikkerhet og sorg. Det synes jeg er viktig å huske på i denne tida som de aller fleste har det veldig veldig bra, sa Bråthen.

Trond K. Johansen -  Flott sang av Victorias guttekor.

Flott sang av Victorias guttekor.Foto: Trond K. Johansen

Hun fikk forsamlingen med på nedtelling for å tenne julegrana og på null, ble alle lysene tent.

Trond K. Johansen -  Karianne minte om alle dem som kanskje ikke har det så bra i adventstida, som er ensom eller har sorg. Det er viktig å tenke at alle ikke har det like bra i adventa og jula.

Karianne minte om alle dem som kanskje ikke har det så bra i adventstida, som er ensom eller har sorg. Det er viktig å tenke at alle ikke har det like bra i adventa og jula.Foto: Trond K. Johansen

Også noen av våre nye landsmenn var med på torget og så ut til å kose seg, selv om de kanskje ikke har de samme tradisjoner med advent og jul som det vi har.