annonse

Nå sikter Morild mot topp fire

På sporet
På sporet: Martin-Arne Reinholdtsen (t.h.) scorer igjen og da vinner Morild. Nå sikter Øksnes-laget høyere opp på tabellen. Til venstre på bildet Roy Poulsen som sonet karantene mot Medkila men er tilbake i neste kamp. (Foto: Per-Einar Johannessen)

ØKSNES: Morild er i siget og sikter mot topp fire. I dag ble Ballstad slått på bortebane.

Per-Einar Johannessen

Etter en trøblete første del av sesongen, har Øksnes-laget kommet skikkelig i siget. De siste fire kampene er endt med tre seirer og en uavgjort.

- Jeg tror det er realistisk å klatre opp til fjerdeplass, men Lofoten, Leknes og Melbo er det nok lite å gjøre med på topp tre, sier Morild-kaptein Truls Knudsen.

Tøff kamp

Mot Ballstad vant Morild 0-2 etter 0-1 ledelse ved pause.

- Det ble en tøff kamp på Ballstad. Mye kriging og mange lange baller, men vi var alt i alt det beste laget, sier Knudsen.

Martin-Arne Reinholdtsen scoret begge målene for Morild. I fjor «bøttet» han inn mål for 4. divisjonslaget, men det er gått tregere i år.

Løsnet

- Det er gledelig for både laget og Martin-Arne at det ser ut til å ha løsnet. Nå er han på sporet og vi har forventinger om at det skal bli en del mål på ham utover høsten, sier Knudsen som har tro på en god høst:

- Vi var uheldig i noen kamper i vår, og fikk ikke betalt for godt spill. I høst tror jeg vi vil ta langt flere poeng, sier Knudsen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse