annonse

Nordnorske og dynamiske viser på Sortland

: Erling Riibe Ramskjell, bedre kjent som Æ, holder konsert på Sortland. (Foto: Martin Losvik)

SORTLAND: Erling Riibe Ramskjell, bedre kjent som Æ, inntar Blåboksen denne uka på Sortland.

Hilde Jørgensen

Han er en nordnorsk visesanger som siden solodebuten Voksensløvsinn i 2008, har spilt seg rundt på store og små scener og festivaler i Norge og Sverige samt et par andre land. Dette er mørk, dynamisk og tekststerk nu-visesang. Han er også kjent for sitt samarbeid med Stefan Sundstrøm.

Hans nye album Endetidsbilda fikk gode terningkast og skryt. Førstesingelen derfra med tittelen Kanskje, ble spilt mye på eteren. Æ har laget en rekke album til gode kritikker på både norsk, svensk og engelsk. Musikkvideoen til låten Låt Alla Gamla Drömmar Dö, regissert av Thor Brenne i 2015, vant prisen for Beste regi under Nordic Music Video Awards. Æ spiller også i bandet Likholmen.

Siden 2014 har Kulturfabrikken arrangert Boksen går-konserter for å vise fram både up-and-coming og mer etablerte artister innenfor pop- og rocksjangeren.

Konserten er et samarbeid mellom Sortland jazz- og viseklubb og Kulturfabrikken.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.