annonse

Ny deltakerrekord for titoppersturen

På topp nummer to
På topp nummer to: Jan Terje Johansen fra Grytting i Hadsel (f.v.), Kjell Arne Jakobsen fra Sortland, Victoria Helen Jakobsen fra Tromsø og Ann Mari Andreassen fra Harstad koste seg på tur i godværet. (Foto: Inger Merete Elven)
Fornøyd
Fornøyd: Vigdis Amundsen i sekretariatet for Vesterålen Turlag tok imot deltakerne etter hvert som de kom i mål. (Foto: Inger Merete Elven)
Løypevakt
Løypevakt: Viggo Berg på Lauklitinden. (Foto: Inger Merete Elven)
Strømmet til toppene
Strømmet til toppene: Mye folk på Småtindan, løypas høyeste topp. (Foto: Inger Merete Elven)

HADSEL: Over 350 personer fant veien til Vesterålen Turlags titopperstur søndag.

Inger Merete Elven

– Det er ny rekord. Det meste vi har hatt tidligere år er rundt 270 deltakere. Vi er veldig godt fornøyd med oppslutninga, og vi har fått flotte tilbakemeldinger, sier Vigdis Amundsen i sekretariatet. 

De over 350 inkluderte både de som gikk ti topper, fem topper og familieturen til Nils Persavatnet.

– Der er helt topp forhold i dag, så vi skal nok klare alle ti, sa Jan Terje Johansen fra Grytting i Hadsel, Kjell Arne Jakobsen fra Sortland, Victoria Helen Jakobsen fra Tromsø og Ann Mari Andreassen fra Harstad, som alle gikk turen for aller første gang.

Victoria var spesielt fornøyd med å få gå turen sammen med bestefar Kjell Arne. 

– Jeg er heldig som har en så sprek bestefar, sier hun.

– Det er iallfall nok av folk her som kan hjelpe til å bære, smiler bestefar.

Flere av toppene var utstyrt med løypevakter som kunne veilede deltakerne ved behov. 

– Det er veldig mye folk i marka i dag. Det er tydelig at folk har hevet seg til i godværet, sa løypevakt på Lauklitinden, Viggo Berg.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse