annonse

Ny produsent på Kulturfabrikken

: Edvard Michailoff Pettersen er nytilsatt vikar som produsent i Kulturfabrikken. (Foto: Innsendt)

SORTLAND: Edvard Michailoff Pettersen er nytilsatt vikar som produsent i Kulturfabrikken, og skal jobbe med å fylle program med opplevelser og aktiviteter.

– Her er det utrolig mye aktivitet. Etter at jeg flyttet fra Sortland har jeg bare vært innom Kulturfabrikken noen få ganger. Da første arbeidsdag kom fikk jeg nesten bakoversveis, for her foregår det mye, sier Pettersen.

Han er vokst opp på et gårdsbruk i på Meløya i Øksnes, i en kulturinteressert familie. Etter å ha gått musikklinja på Sortland ble det utdannelse i kulturproduksjon på Liverpool Institute for Performing Arts, LIPA, også kjent som Paul McCartney-skolen. De siste tre årene har han vært bosatt i Oslo.

–Jeg tenkte at det kunne være spennende å prøve ut noe nytt. I Vesterålen skjer det mye på kulturfeltet, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle aktørene i regionen. Jeg har masse ideer, og kommer jo i utgangspunktet fra musikk- og konsertbransjen, men jeg håper jeg kan få til å jobbe godt med mange andre kulturuttrykk, og at vi kan finne rom for alle på dette fantastiske bygget, sier han.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse