annonse

Nye toner i Lødingen

Lødingen familiekor
Lødingen familiekor: Lødingen familiekor holdt sin første offisielle opptreden i Rådhussalen lørdag. (Foto: Katrine Mahdi Vikjord Rist)
Barnekoret
Barnekoret: Barnekoret sjarmerte publikum med vakker sang. (Foto: Katrine Mahdi Vikjord Rist)

LØDINGEN: Omlag 50 personer møtte lørdag opp i Rådhussalen for å overvære historiens færste konsert med Lødingen barne- og familiekor.

  • Svein Rist Svein@blv.no - 977 24 486

– Det er vi veldig godt fornøyd med. Flott at så mange ønsket å høre på det vi har å fremføre, oppsummerer dirigent for det nye koret i Lødingen Mia Heimly.

Siden november i fjor har medlemmene øvd inn et flott repertoar med tanke på avvikling av konsert på tettstedet.

Nye konserter planlegges

Og, selv om koret nå tar pause i øvingene til over sommerferien lover dirigent Heimly ny aktivitet fra sensommeren av.

– Vi har jobbet hardt og øvd mye i forkant av denne konserten. Dagens korkafé var siste innsats før ferien. Nå tar vi pause til slutten av august. Da starter vi opp med ukentlige øvelser. Dette gjelder både barne- og voksenkoret, sier Heimly.

– Hvordan er muligheten for folk som ønsker å høre dere opptre igjen?

– Vi har planer om å arrangere ny korkafé i oktober. Etter det hentes nye sanger frem, da med tanke å en konsert vi ønsker å ha rundt juletider. Folk i Lødingen som ønsker det skal få høre mer fra oss, avrunder dirigent for Lødingen barne- og familiekor Mia Heimly.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse