annonse

Reiselivet samles i Oslo i helga: Vesterålen ikke til stede

: Reiselivssjef Astrid Berthinussen. (Foto: )

Visit Vesterålen dropper reiselivsmessa i Oslo.

Inger Merete Elven

– Vi var ikke der i fjor, og vi skal heller ikke dit i år. Det er blitt mer til at vi reiser på samlinger som er rettet mot turoperatørene, i stedet for å dra på kundemessene, men det betyr ikke at vi ikke skal begge deler på sikt. Det handler om kostnader og prioriteringer, sier reiselivssjef i Vesterålen, Astrid Berthinussen.

Nettopp på grunn av kostnadsaspektet har Vesterålen vært representert på en felles stand sammen med hele Nord-Norge de tidligere gangene på reiselivsmessa i Oslo.

– Men de siste årene har flere av reiselivsorganisasjonene i nord meldt frafall, ikke bare Visit Vesterålen, opplyser Berthinussen. Ifølge henne er heller ikke Tromsø eller Lofoten representert i Telenor Arena i år.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse