annonse

Satser friskt på bilproblem

1459858137757.jpg
Eier og daglig leder i Sortland bil as, Roy Olsen, har bygd stort bilverksted i Vestmarka Industrifelt på Sortland. (Foto: Hilde Jørgensen)
1459858139828.jpg
Roy Olsen driver verksted og ikek salg av biler. Verkstedet er så stort at han baserer driften på rask behandling og kort ventetid. (Foto: )

SORTLAND: Roy Olsen kan boltre seg på 360 nye kvadratmeter, nå han nå åpner bilverksted i Vestmarka industrifelt.

Hilde Jørgensen

Han har tidligere drevet verksted i Nordic Last og Buss sine lokaler. Da de ikke lenger var ledige, bestemte Olsen seg for å investere. Det ble 12 millioner for tomt og nye lokaler, der det er stort verksted, kontor og lager.

– Jeg hadde lett lenge etter tomt, og da denne tomta like ved Trafikkstasjonen viste seg å være ledig, slo jeg til, sier Olsen, som er fornøyd med plasseringen og utformingen av lokalene.

– Ja jeg har satset, og det skal gå bra.

 

Rask og kort ventetid

Han driver et av de få uavhengige bilverkstedene som ikke er knyttet til bilmerker, og kan dermed reparere de fleste bilene de får inn.

– Vi gjør alle reparasjoner fra små til store på biler opp til 3,5 tonn, også EU-kontroller, men ikke store karosseriarbeider, sier Olsen som har fire bilmekanikere ansatt.

Han har satset på et stort verksted og fortløpende reparasjoner.

– Folk er opptatt av kort ventetid og å få bilene rask behandlet. Vi forsøker å få til dette.

Tectylbehandling er også en viktig del av tilbudet, og det er et stort press på akkurat dette, ifølge Olsen.

– Salting og dårlig stål er grunner til at stadig flere biler trenger en slik understellsbehandling, forklarer han.

Torsdag åpner bilverkstedet offisielt , og får besøk av kjeden Automesteren, som de nå er en del av.

– Vi gleder oss til å komme i gang, og føler at Sortland trenger et slik tilbud blant alle merkeverkstedene, sier Olsen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse