annonse

Savner de unge skytterne

: Kevin Vollan Grav skjøt best av juniorene. (Foto: Sunniva Bornøy)
Som ventet
Som ventet : Helene Enoksen skjøt godt. (Foto: Torfinn R. Johnsen)

ANDØY: Knapt 60 skyttere fra 10 til nesten 90 år deltok på stevnet på Dverberg i helga, i for det meste flott sommervær. Arrangøren savner flere lokale og unge skyttere, men gleder seg over klassevinner junior Kevin Vollan Grav med 344 poeng.

Mareno Leonhardsen

John Olav Solaas (Trondenes) var best i klasse 3-5, med 345 poeng. Det samme hadde Oddmund Eggum (Trondenes) i klasse V55. Helene Enoksen (Sortland) gjorde det som ventet bra i klasse 2, og vant med 343 poeng.

På 100 meter var Roald Hoseth (Narvik) best med 348 poeng i den eldste klassen. Kevin Vollan Grav (Dverberg) vant klasse Junior med 344 poeng.
– Det er noe skuffende at bare tredjeparten av skytterne er fra Vesterålen, resten er fra Lofoten og Ofoten, sier Jan Fredriksen i arrangørlaget.

– Det er også betenkelig at det er så få ungdommer med, så her har de fleste lagene en jobb å gjøre, sier Fredriksen.
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse