annonse

Se bildeserie: Brannstasjonen åpnet

Sortland nye brannstasjon åpnet
Sortland nye brannstasjon åpnet: Ordfører Tove Mette Bjørkmo foretok ei noe original snorklipping/ballongslipp med hjelp av brannmannskapene. (Foto: Idar Ovesen)
Sortland nye brannstasjon åpnet
Sortland nye brannstasjon åpnet: – Jeg stortrives, vi har et fantastisk miljø, sier Kai Hansen, med i brannkorpset i nærmere fem år. Med ny stasjon blir det enda mye bedre. (Foto: Idar Ovesen)
Sortland nye brannstasjon åpnet
Sortland nye brannstasjon åpnet: Brannkorpset sto opplinet under åpninga. I tilfelle utrykning, så var det folk på vakt. (Foto: Idar Ovesen)
Sortland nye brannstasjon åpnet
Sortland nye brannstasjon åpnet: Det var godt frammøtte i finværet. De fikk for øvrig påspandert både kaffe, kaker, pølser og mere til av brannkorpset. (Foto: Idar Ovesen)
Sortland nye brannstasjon åpnet
Sortland nye brannstasjon åpnet: Ordfører Tove Mette Bjørkmo har funnet seg godt til rette bak rattet på brannbilen. Den nye stasjonen har forresten egne garderober for kvinner, og de er veldig velkommen til å være med i brannkorpset, sier brannsjef Ståle Rasmussen. (Foto: Idar Ovesen)
Sortland nye brannstasjon åpnet
Sortland nye brannstasjon åpnet: Kenneth Kristiansen med sønnen Jørgen (4) var på plass. Mamma og farmor heter forresten Tove Mette Bjørkmo. (Foto: Idar Ovesen)
Sortland nye brannstasjon åpnet
Sortland nye brannstasjon åpnet: – En stor dag for oss, sier brannsjef Ståle Rasmussen. (Foto: Idar Ovesen)

SORTLAND: Mange tok turen da Sortland sin nye brannstasjon til 60 millioner kroner ble offisielt åpnet lørdag.

Idar Ovesen

Ordfører Tove Mette Bjørkmo sto for åpninga, og gratulerte hele byen med den kjempefine brannstasjonen.

– Brannstasjonen er kommunens viktigste plass når vi har akutte ulykker, uttrykte Bjørkmo, som nok synes de 60 millioner kronene stasjonen har kostet er vel anvendte penger.

Se bilde serie ved å trykke på pila til høyre på bildet.

Les reportasje i Bladet Vesterålen tirsdag 14. mai. 

annonse