annonse

Send Valentin-hilsen!

Valentinsdagen
Valentinsdagen: Valentinsdagen er 14. februar.

Send hilsen til din kjære på Valentinsdagen 14. februar!

Hilde Jørgensen

Du kan sende  en hilsen til din kjære gjennom blv.no og legg inn hilsningen HER. (Det krever innlogging, men det er gratis)!

Se hvem som har fått gratulasjon HER

Får du trøbbel med innlogging, så send oss en mail, da vil vi gjerne ha rede på det! 

Dagen har lenge vært feiret i engelskspråklige land ved at man sendte kjærlighetsskort. I England utviklet dagen seg fra 1700-tallet til en anledning for å uttrykke kjærlighet gjennom gaver som blomster og konfekt samt valentinskort. På 1800-tallet overtok masseproduserte kort stadig mer for håndskrevne. 

Navnet kommer fra historien om Valentinus, som før han døde skrev brev til sin kjære Julia og ba henne om å ikke gi opp sin tro, før han undertegnet med "... fra din Valentin".

Feiringen av kjærlighet og romantikk ble lagt til denne dagen fordi det i romersk tid var begynnelsen på en gammel fruktbarhetsfest. (Kilde: Wikipedia).

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse